Logistiek ontwerp

Als transport en productie tot uw kernactiviteiten behoren, is een scherpe kijk op uw logistieke processen van vitaal belang. De architecten en ingenieurs van Bouwraadhuis hebben verstand van logistiek en begeleiden u bij het optimaliseren van de totale goederenstroom.

Onze architecten en ingenieurs verdiepen zich nadrukkelijk in uw bedrijfsproces. Samen met u brengen we alle relevante gegevens in kaart. U kunt daarbij denken aan uw bedrijfsactiviteiten, productstromen, volumes, transportfrequenties, voorraadpunten, gewenste volgordes en capaciteiten. Hierna adviseren we onder andere over de locatie van de deelprocessen, de juiste routing, voorraadontkoppelpunten en dockplaatsen. Op deze manier garanderen wij een logistiek ontwerp waarin de efficiency van de goederenstroom gewaarborgd is.

Wij maken dit voor u zichtbaar in onder andere routingschema’s, functie- & vlekkenplannen en 3D-visiualisaties. Zo kunt u als het ware virtueel en driedimensionaal uw toekomstige bedrijfspand en productieproces bekijken. Uiteraard doen we dit voordat u gaat bouwen. Zo komen we tot een bedrijfspand waarin u uw bedrijfsactiviteiten efficiënt kunt laten verlopen.

terug naar overzicht volgende fase