Wie zijn we

Bouwraadhuis is een architecten- en ingenieursbureau. We zijn actief in de utiliteitsbouw en woningbouw in Zuidwest-Nederland. Binnen ons team verenigen we alle benodigde disciplines. Wat ons bindt, is ons vakmanschap en onze passie voor bouwen. Dat combineren we met jarenlange kennis en ervaring. Deze expertise zetten we dagelijks in voor onze opdrachtgevers. Zo realiseerden we in de afgelopen 50 jaar tal van nieuwbouw- en uitbreidingsplannen. 

We begeleiden het volledige bouwproces en zorgen voor een vlotte bouwvoorbereiding. Op die manier zijn uw vergunningen al voor de aannemersselectie rond. Ook bij genoemde aannemersselectie staan wij u graag ter zijde. Daarbij is onze kracht dat we onafhankelijk werken. We stellen úw belang centraal en houden ook tijdens de bouw uw aannemer scherp. Zo bent u verzekerd van een pand dat volledig voldoet aan uw wensen. U kunt een beroep op ons doen voor het ontwerp van uw pand, de bouwvoorbereiding en de bouwcoördinatie. Bouwen onder architectuur? Dan zijn onze architecten u graag van dienst.

Waar we voor staan

Met passie neemt Bouwraadhuis zijn opdrachtgever vanaf het ontwerp tot en met de oplevering de zorg uit handen. In dit traject staan onze expertise, no-nonsens benadering, snelheid, transparantie en kostenbewustzijn garant voor een kwaliteitsgebouw en een tevreden opdrachtgever.

U kunt bij ons terecht met uw allereerste idee. Wij maken hiervan graag vrijblijvend een schets. Ons doel is u met raad en daad bijstaan in iedere fase van het bouwproces. We adviseren u over de beste en prijstechnisch meest aantrekkelijke keuzes en bewaken het bouwproces en -budget nauwlettend. Natuurlijk denken we actief mee over mogelijke besparingen. Zo realiseren we een gebouw met een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

Kwaliteit borgen we in iedere bouwfase. Dit begint bij de architectuur of het ontwerp en eindigt bij een correcte oplevering, binnen de gestelde kaders. Eén vaste projectleider bewaakt het volledige bouwproces. Verder maken we gebruik van BIM (Bouw Informatie Modellering). Dit stelt ons in staat tot optimale oplossingen te komen en bouwfouten te voorkomen. Deze aanpak resulteert in een gebouw dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten en de gewenste uitstraling.

In de relatie met onze opdrachtgevers focussen we nadrukkelijk op ontzorgen. Dit doen we nuchter en doelgericht. Onzekerheden nemen we weg. Onduidelijkheden verklaren we. Aan de hand van een duidelijk stappenplan stroomlijnen we het bouwproject en realiseren we een korte doorlooptijd.

We zijn ons ervan bewust dat de kwaliteit van onze dienstverlening gelijk oploopt met de kwaliteit van onze eigen organisatie. Om die reden hanteren we intern een kwaliteitszorgsysteem en medewerkers worden bovendien regelmatig bijgeschoold om hun kennis up to date te houden.

Ons team

directeur | projectmanager

Teun Hoogvliet

directeur | architect

Jeroen Brouwer

architect

Marius Otte

adviseur brandpreventie en milieu

René Uijl

secretaresse | receptioniste

Marlene Koster-Geluk

projectcoördinator

Martijn van der Klooster

projectengineer | projectcoördinator

Marco Boogerd

projectengineer | projectcoördinator

Martijn Andeweg

architect

Mike Tevel

projectengineer

Arjen van der Klooster

projectengineer

Frank van de Vreede

Wij staan altijd open voor nieuw talent! Interesse? Neem contact met ons op.

Vacatures