Architect

 

Bouwraadhuis is een Ontwerp- en Ingenieursbureau. We zijn actief in de woning- en utiliteitsbouw in Zuidwest-Nederland. We combineren ons vakmanschap en onze passie voor bouwen met jarenlange kennis en ervaring. Zo realiseren we jaarlijks tal van nieuwbouw- en uitbreidingsplannen.
Bouwraadhuis is actief in de sectoren food, techniek, logistiek, handel en retail. Ook verwezenlijken we kantoren, praktijken en (luxe) woningbouw. Met een enthousiast team nemen wij onze opdrachtgevers vanaf het ontwerp tot en met de oplevering de zorg uit handen. Hierbij staat onze aanpak garant voor een kwaliteitsgebouw en een tevreden opdrachtgever.

 

In verband met een groeiende orderportefeuille zijn wij van Bouwraadhuis Ontwerpers en Ingenieurs op zoek naar een:

Ontwerper/architect (jr.)

Het betreft een uitdagende en gevarieerde functie waarin je zelfstandig of samen met onze huidige ontwerper/architect zeer uiteenlopende projecten ontwikkelt vanaf het haalbaarheidsonderzoek t/m het goedgekeurd ontwerp. Je zorgt geheel zelfstandig voor het 3D modelleren van het ontwerp in Archicad. Daarnaast onderhoud jij de externe contacten met opdrachtgever, overheid en andere betrokken partijen.

 

Functieprofiel:

  • een afgeronde opleiding aan de TUe of RAvB;
  • enkele jaren ervaring is welkom, maar ook afgestudeerden nodigen we van harte uit om te solliciteren;
  • je beschikt over een uitgebalanceerde mix van creativiteit en technisch inzicht en zet dit om naar een praktische aanpak, passend binnen ons werkgebied;
  • representatief, accuraat, klantvriendel√≠jk en goede contactuele eigenschappen.

Wij bieden:

  • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden behorend bij een uitdagende baan;
  • een verantwoordelijke functie; met ruime kansen om jezelf verder te ontwikkelen en daaraan gekoppeld een goed carri√®reperspectief;
  • een aansprekende en informele werkomgeving;
  • goede bereikbaarheid per auto (grenzend aan de A58) of per trein (station Kruiningen).

Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel en heb jij het in je om onze creatieve en enthousiaste collega te worden? Reageer dan per e-mail met bijbehorende CV naar: info@bouwraadhuis.nl.